Hundene på Gullknapp

Gullknapp`s F-Eira, på lån og valper ventes 15 august

Velkommen til hjemmesiden vår

På Gullknapp har vi nå 5 hunder + Eira som er på lån 🙂
Ifjor kom den første dachs korthår til oss, en tispe. Lille-Jøtul`s Nydelige Raya. Hun er en sta dame, men snill og god som dagen er lang, og ivrig som et årige unghunder pleier å være. Hun er sporpremiert og vi venter bare på ferskspor kan gås igjen, så vi kan få henne godkjent som ettersøkshund.

Omsider fikk vi vårt danske kull, Susie fødte valper på Gullknapp og vi beholdt Gullknapp`s Nordic I am the Lady, hun er 8 uker eldre enn Raya. Lady er bare deilig, hun er ivrig, og lett å ha med å gjøre, men sta som Raya, for hun er tross alt bare et år 😉
 Året før fikk vi beholde fra Eiras kull: Gullknapp`s Herlige Bella ♥ Hun er superflink på spor, og nå venter vi bare på en utstilling så kan hun søke på 4 sporchampionat, 2 norske og 2 danske.

I tillegg så har vi:
Diesel, hannbeagle, ettersøkshund og ivrig jakthund.
Ragg, NEG, ettersøkshund og ivrig elgjeger.

Nytt blod

Olav har etter mye om og men gått inn for at jeg får ha to tisper, og planen var da å få inn nytt blod. Gleden var stor da jeg fikk låne Sweet-Magic`s Heart To Heart av Myrna Christiansen og Henrik Westeraa. Hun startet løpetid 15 mai og ble hentet uken etterpå fra Danmark. Dessverre gikk hun tom på første forsøk, valpene skulle ha kommet nå i mndskiftet juli/august. Men vi prøver igjen på neste løpetid, som kommer i oktober/november.
Susie hadde ikke luktet på blod før hun kom til Norge, men etter to mnd ble hun Norsk Viltspor Champion. Jaktlysten er der, og den skal testes ut når båndtvangen er over 21 august.

Velkommen til hjemmesiden vår

Eira ble parret 25 desember 2017. Denne gangen må det gå vår vei, etter uhell gjennom hele 2017.
Se Valpekull for mer info om Eira og den utkårede  😘
19.01.2018. Eira er konstatert drektig, vi så minst 3 valper på ultralyd 🙂
Valpene er født, se valpekull :) 

Eira nærmer seg løpetid

Det ser ut som at Gullknapp`s F-Eira nærmer seg løpetid igjen 🙂
Vi trodde hun ville løpe igjen før jul, men plutselig ser det ut som at hun bygger opp mot løpetid. Dermed måtte jeg bestemme meg for hannhund.
Valget falt på NO JV-14 SE J(RÅ)CH SE UCH Maliwick`s Oh Em Gee - Morgan til Madeleine Bäck. Han har to kull etter seg, et i Sverige og et i Finland.
Se under valpekull 2017/2018 for mer info

Velkommen til hjemmesiden vår

Dessverre ble Enja igjen plaget med store mengder urinstein. 17 juli 2017 måtte hun få slippe mer smerter. Se Enja 2010-2017 for mer info.

Kennelnavn

30.09.2008
Kennelnavnet Gullknapp er idag godkjent og overført til Berit Iren Heum Seljåsen.😀
I sommer søkte jeg om kennelnavnet Gullknapp, med Jegerens beste venn som valg nr.2. Det viste seg at Gullknapp var tatt i bruk tidligere, men hadde ikke blitt brukt av oppdretteren de siste årene. Oppdretteren sa seg villig til å overdra navnet til meg, men papirmøllen var lang og omstendelig, vanskeliggjort av at damen var blitt enke. Endelig idag er de siste opplysningene på plass og godkjent!

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Janne Sandbakken | Svar 21.12.2012 01:46

Ønsker deg og dine en riktig god jul og et godt nytt år! Mvh Striasbeagler & Janne

Morten Casper Birkeland | Svar 19.04.2011 23:44

Kaisa har ved to anledninger hatt los på hjort. Veldig korte, men dog. Hun er fortsatt en liten skopusser, men vent til høsten....
Morten

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

14.05 | 21:18

hei. Vi er på utkikk etter en beagle valp, til familiehund og turvenn. Har dere valper på gang? Mvh Gry Hansen

...
03.08 | 23:40

Fejl www.Nuser.me

...
03.08 | 23:37

Fin hjemmeside😃😃 min hedder Stephen-beagle.dk eller www.Nyder.dk

...
26.02 | 19:35

Ser fram til att dette går etter plan, og jeg får overta en bamse fra dette kullet, den skal gjøre skogene utrygge i Hattfjelldal og Byneset.
VI GLÆR OSS

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE