Valpekull 2008
Plutselig ville alle ha mat på en gang!
Velkommen til hjemmesiden vår
Her kan du lese litt om valpekullet som ble født 01.11.09.
Disse valpene har egne fotoalbum nederst på menyen, husk å se alle de flotte bildene!!6 valper/unghunder skal stilles for første gang i Risør 22.august. Dette blir spennende!
Nye bilder av Dixi, Diddi,Dreng Bonzo og D`Fant legges også ut.


Båndtvangen er slutt. Vi får gledelige tilbakemeldinger fra opprømte eiere. Flere av valpene slår til med gode loser, man skryter av hvor spornøye de er, loslengder og godt mål. Vi gleder oss over gode tilbakemeldinger!

7 nov 09. Dorthe ble påkjørt i los og dessverre drept. Da er dessverre 2 av kullet på 8 døde som følge av ulykker i 2009. Vi føler med eierne i deres sorg.

Valpekull 2008
Bella startet løpetid 13.08.08, var ikke klar for parring før på dag 17. Kullet ventes 01. november 2008. Vi krysser fingrene og håper hun tar seg.

Mor:25278/04 N VCH Hesjaflaat`s Bella
Far:03770/04 Nvch NJch Amarita`s Miro Barrabas

Vi venter et kull med stor jaktlyst, Miro jaktet i en alder av 7 mnd.
Vi vil foretrekke å selge til jegere, og ikke jegere må nok sette seg på venteliste. Vi synes det er det beste for både valp og kjøpere at de er forberedt på at valpene kommer til å ha stor jaktlyst.

Fra Bellas første kull var det kun to valper (1 hann og tispe) som ble solgt til jegere. Chivas Trym ble godkjent ettersøkshund før sept 2007, og har jaktet og blitt felt dyr for vinteren 2007. Cindy Texas har jaktet bra før og etter at snøen satte stopper for jakt på Tynset, og har loset Hare i 4 timer og 15 min som avslutning på sesongen. De to andre tispene er familiehunder og er lydige og rolige.

Valpekullet og drektigheten
25.09.2008. Det ser ut som at Bella har tatt seg! Hun blir rundere rundt magen, og drikker veldig mye!
Hun har idag gått til 1.premie på blodspor for 3.gang og søknad om godkjenning av championat er sendt NKK!


02.10.08. Bella er konstatert drektig, og veterinæren mente å kunne se minst 6 valper!

07.10.08 Godkjenningen fra NKK kom idag, N VCH er Bellas nye tittel.

08.10.08. Valpekullet skal jo etterhvert få navn. Dette kullet skal ha navn på bokstaven D. Valpekjøperen kan velge seg et navn på D, eller valpen kan få to navn(3): GULLKNAPP`S DIESEL REX.01.11.2008 Valpene er født! 2 hanner og 6 tisper. Bilder blir lagt ut i kullets eget fotoalbum.

11.11.2008 Bilder av alle valpene er lagt ut under menyvalget " Valpek2008 Fotoalbum"

Informasjon til valpekjøpere
Vi har fått Kennelnavnet Gullknapp godkjent og reg. på Berit Iren Heum Seljåsen.
Dette kullet skal få navn på D, og kjøperen kan velge ytterligere et navn som vi får på stamtavlen , slik et valpen kan hete f.eks: Gullknapp`s Diesel Rex. Vi kan ikke ha to valper i samme kull som har samme navn, så her er det først til mølla som gjelder. Har du bestemt deg for valp - meld fra om navne ønsket så fort som mulig.


Vi velger å legge ned  mye arbeid i valpene. De vokser opp i innemiljø, blir vant med lyder fra vanlig husholdning, de skal møte husets gjester, de skal bli vant til bilkjøring, møte andre snille hunder, skal vennes til å tisse ute etter søvn...... Altså så blir de vant til en masse forskjellige ting.
Vi leverer fra oss valpene ferdig ID merket, vaksinert ca 7 ukers alder, de er vant til halsbånd, selvfølgelig med veterinærattest, forhåndsreg. i NKK med forsikring i Agria, valpefor ca 3 kg, og nytt for dette kullet, vi satser på å tilby valpekurs på vårparten. Dette blir muligens en helg om kullet blir spredt over hele landet, eller en kveld i uken over en periode. Dette blir avklart etterhvert.
Mer info kommer etterhvert.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

03.08 | 23:40

Fejl www.Nuser.me

...
03.08 | 23:37

Fin hjemmeside😃😃 min hedder Stephen-beagle.dk eller www.Nyder.dk

...
26.02 | 19:35

Ser fram til att dette går etter plan, og jeg får overta en bamse fra dette kullet, den skal gjøre skogene utrygge i Hattfjelldal og Byneset.
VI GLÆR OSS

...
23.06 | 17:02

Så trist, Berit . Klem .

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE