Valpene er født

Hesjaflaat`s Bella

E kullet er født

Valpene ble født om kvelden 14 september 2010. 3 hanner og 4 tisper. De er jevne og store i størrelse, alle er tricolor. Vi legger ut bilder etterhvert av hver valp.

De er nå vaksinert, ID merket, hatt sine 3 ormkurer og har fått sine Helseattester fra veterinæren.
På Kennel Gullknapp følger vi valpene opp gjennom hele livet om kjøper ønsker dette. Vi holder valpekurs en helg om kjøperne ønsker dette. Vi er behjelpelige med både tips og praktisk trening på blodspor, samt tips om jakttrening, dressur o.l Hjelp til påmelding utstilling og jaktprøver for de som ønsker det. Vi setter stor pris på besøk av hund og eier, og hjemmesiden fylles gjerne opp med bilder av valpen gjennom livet.

Bella skal få lov til å få et valpekull til. Vi har fått anbefalt 3 hanner fra avlsrådet.
Jeg ønsket å få anbefalt lovende unge hanner, med både gode jaktlinjer og bra eksteriør, som vanlig sier jeg : Jatakk, begge deler.

Valget er tatt: 14059/06 Ek Rocco

Rocco har også topp gemytt, flott eksteriør og god jaktlyst!!
Bella har også topp gemytt, flott eksteriør og god jaktlyst. Vi gleder oss til å se resultatene av denne parringen, og vi skal også beholde en valp selv😀,en tispevalp, det skal bli kjempegøy med en valp i huset igjen!!!

Bella startet løpetid 29 juni.
Parring ble foretatt 18 juli, valpene ventes da 19 september. Leveringsklare 7 november.

Kennel Gullknapp

Vi har fått Kennelnavnet Gullknapp godkjent og reg. på Berit Iren Heum Seljåsen.
Dette kullet skal få navn på E, og kjøperen kan velge ytterligere et navn som vi får på stamtavlen , slik et valpen kan hete f.eks: Gullknapp`s Ekko Rex, Gullknapp`s El Fido eller Gullknapp`s E-Tanja. Vi kan ikke ha to valper i samme kull som har samme navn, så her er det først til mølla som gjelder. Har du bestemt deg for valp - meld fra om navne ønsket så fort som mulig.


Vi velger å legge ned  mye arbeid i valpene. De vokser opp i innemiljø, blir vant med lyder fra vanlig husholdning,de blir vant med katt, de skal møte husets gjester, de skal bli vant til bilkjøring, møte andre snille hunder, skal vennes til å tisse ute etter søvn...... Altså så blir de vant til en masse forskjellige ting.
Vi leverer fra oss valpene ferdig ID merket, vaksinert ca 7 ukers alder, de er vant til halsbånd, selvfølgelig med veterinærattest, forhåndsreg. i NKK med forsikring i Agria, valpefor ca 3 kg, og som for forrige kull, satser vi på å tilby valpekurs på vårparten. Dette blir muligens en helg om kullet blir spredt over hele landet, eller en kveld i uken over en periode. Dette blir avklart etterhvert.
Mer info kommer etterhvert.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Berit | Svar 24.10.2010 22:26

Man må være mye ute i naturen og være åpen for å finne aktiviteter for hunden, blodspor trening, lydighet, agility og kanskje bruks trening.

stig | Svar 24.10.2010 18:34

hei, må man drive med jakt for å ha en beagel, eller holder det og være mye ute i naturen med dem, hilsen Stig

iwwtopp | Svar 22.06.2010 09:07

vi har tenkt på en beagle ved siden av vår spets(-:(kommer til helga,den 27juni!!!!)
Gleder meg skikkelig(-:

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

14.05 | 21:18

hei. Vi er på utkikk etter en beagle valp, til familiehund og turvenn. Har dere valper på gang? Mvh Gry Hansen

...
03.08 | 23:40

Fejl www.Nuser.me

...
03.08 | 23:37

Fin hjemmeside😃😃 min hedder Stephen-beagle.dk eller www.Nyder.dk

...
26.02 | 19:35

Ser fram til att dette går etter plan, og jeg får overta en bamse fra dette kullet, den skal gjøre skogene utrygge i Hattfjelldal og Byneset.
VI GLÆR OSS

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE