Gullknapp`s Enja

Prinsessen på erten..

Enja er drektig

07.09.2014. 7 flotte valper ble født mellom kl. 16.10 og kl. 18.05. 5 tisper og 2 hanner.😀
Fødselen gikk veldig greit, men for meg var det uvant å få valper med fødselsvekt fra 186 gr. opp til 260 gr. Men jeg forstår godt hvorfor de var små. Enja er ikke stor selv, og med 7 valper i magen, så sluttet hun nesten å spise 14 dg før fødselen. Jeg serverte små porsjoner til henne og da spiste hun litt, men hadde tydeligvis ikke plass til mye. Valpene ble født på dag 62 av beregnet tid 63 dager. De var absolutt fullbårne, og var livlige omtrent før fostersekken ble fjernet 🙂
Når dette skrives er datoen 09.09.14, og etter mindre enn 2 døgn kan jeg se hvordan de forandrer seg. Ved fødselen var alle tilsynelatende sorte med litt brunt i hodet og hvit blese av forskjellige str i panna, og hvit i nakken i forskjellige varianter, de er uvanlig like og det er vanskelig å skille flere av tispene fra hverandre. Nå kommer det synlig brun farge på bena på noen og ansiktene endrer seg, brunt blir synlig i det sorte. (Det som er hvitt ved fødselen fortsetter å være hvitt, men der det er sort vil det vanligvis komme brunt i kantene)
Enja er omsorgsfull mor, og må mates i valpekassa, til nå har hun gått frivillig ut av kassa for å tisse 1 gang, og det var i natt. Ellers så må hun lokkes eller dras ut av kassa for å tisse, og maten bør altså serveres i kassa for at hun skal spise nok. Hun har masse melk og mater dem påpasselig 😀22.08.2014 dag 46 av 63 drektighetsdøgn.
Enja endrer fasong, og målene øker hver dag, men matmor begynner å innbille seg saker og ting.....vokser hun nok??? kan noen valper ha dødd underveis?? Slikt skjer jo, men Enja er frisk og rask, og ingen ting tyder egentlig på at det ikke er normalt.😉
Enja liker selvfølgelig å sitte på fanget og er en kløpper på å tigge mat fra matmor. Men, hun skulle jo være min hund, men gjett om ikke ho heller legger sin elsk på Olav for tiden???  Så denne gangen må kanskje Olav delta mer aktivt under fødselen av valpekullet?
Valpekassen er funnet frem i garasjen, vasket og klar for å bæres inn på kjøkkenet. I tiden fremover blir Enja lukket inne på kjøkkenet de få gangene jeg reiser fra henne på dagtid, så får hun kun ligge i buret på natten.

07.08.2014
Ultralyd viser minst 4-5 valper, og Enja begynner å forandre fasong!!


13.07.2014

Valper ventes ca 8 september etter NORD VCH Gullknapp`s Enja og J NORD UCH SE VCH Starmaids Undercover.
For mer info om foreldrene, se under.
Kontakt gjerne Berit på tlf: +47 37038091/+47 97504514

Enja er levert til parring

Øverst ser dere bilde av Gangster.
Jeg hadde snakket med Ewa på telefonen, og var sikker på at hun sa Uddevalla. På torsdag får jeg så vite at det var Uppsala😉  Upps, og vi skulle være framme innen kl.14 fredag. Olav og jeg ble enige om at det lureste for meg var å begynne turen torsdag kveld. 
kl.19.00 satt jeg og Enja i bilen og reiste mot Sverige. Ved midnatt stoppet jeg bak et kjøpesenter i Töcksfors for å sove noen timer i bilen. En "frekk" katt spankulerte bak der, og Enja murret på den flere ganger iløpet av natta. Klokken 5 hadde jeg allerede vært på beina i en halv time, Enja var luftet og vi kjørte videre. Klokken 10 var vi fremme ved avtalt møtested i Uppsala, og Enja ble luftet før jeg hadde meg en tur gjennom butikkene på stedet. På baksiden var det en liten park og der tilbrakte vi ventetiden med picnic på nyinnkjøpte pledd.
Enja var så lykkelig når det kom 2 mennesker bort til oss med en "pen beaglegutt", Gangster. Hilse... løpe... band i kryss og tvers... lukte... hyggelig .... men ri på henne??!!! Voaff...nei takk, dette er for tidlig!! Jøss, kunne hun sette noen på plass??? Aldri skjedd før, men betryggende 🙂
"Hvorfor setter matmor mitt bur inn i den bilen? Og hvorfor sier de menneskene at jeg skal inn i buret der? Jeg hopper opp til matmor!! "Men matmor må pent si det samme, på plass i buret Enja, du skal på tur.. Men om noen dager synes hun nok at det er greit, når tiden er inne for parring 😉
Så nå er det bare å vente på rapport fra Gotland.
Imens planlegger Olav og jeg weekendtur til Norrköping 11 juli for å hente Gullet vårt hjem igjen.

13.07.2014
😀 Endelig er Enja hjemme igjen, og hun ligger rett ut på teppet sitt i stua 🙂
Mandag 7 juli ble Enja parret for første gang, på dag 15 i løpetiden. På torsdag var hun ikke interesert i Gangster lenger. Nå kan vi vente oss valper 8 september 😀😀😀

Valper september 2014

Øverst ser dere bilde av Gangster, altså  Starmaid`s Undercover
Det er planlagt valpekull på Gullknapp i år.
NORD VCH Gullknapp`s Enja skal parres med  N SE FI UCH NORD UCH J SE VCH Starmaid`s Undercover.

Starmaid`s Undercover jager bra hare og rådyr, og han har 1.pr Hare med 170 poeng i Norge. Han har et flott eksteriør og gemytt,sporer bra og når han også er MLS fri, så er han en flott match til Enja.
Enja har Excellent CK og 4.beste tispe fra utstilling, hun jager hare og rådyr, hun sporer ekstremt bra og har et herlig gemytt.

Forfedre: Starmaids Undercover er etter SE UCH   Queen's Night From Elly's Pack og C.I.E RLDN SE VCH  Maliwick's For Your Eyes Only. Faren til Undercover er Svensk utstillingschampion og jaktpremiert på rådyr og hare. Moren hans er Svensk Viltsporchampion, utstillingspremiert, lydighetspremiert og agilitypremiert.

Vår Enja er etter eget oppdrett, etter N UCH NORD VCH Hesjaflaat`s Bella og N UCH Ek Rocco. 
Enja er NORD VCH, altså Viltspor champion i Norge, Sverige og Danmark. I Danmark har hun gått alle 3 sportypene til 1.premie. I Sverige fikk 1.pr m HP, og i Norge blir det vanligvis 1.premie m HP på de prøvene hun meldes på. Utstilling i 2014, Very Good for Catharina Linde Forsberg og Excelent CK og 4.beste tispe for Bo Wallin. Gemyttet er bare herlig!!

Bella er jaktpremiert på rådyr og hare, utstillingspremiert (3 cert på 4 utstillinger) og viltsporchampion x3. Bella var en herlig jakthund og familiehund, med et svært godt gemytt.
Rocco er jaktpremiert og utstillingspremiert, med linjer bakover med dokumenterte jaktegenskaper.

Som hundeeier og oppdretter er mitt slagord: Ja takk, begge deler. Underforstått: Jeg ønsker både jaktlyst og eksteriør. Her har jeg gode forhåpninger om å få begge deler🙂🙂🙂

Ønsker du en beaglevalp fra et lite oppdrett, der valpene preges og gjøres trygge på alle livets vanskelige opplevelser? Ønsker du en beaglevalp som trives med familien og også har jaktlyst og arbeidslyst? Ønsker du en beaglevalp som blir fulgt opp av oppdretteren? 
Da leter du på riktig plass!
Velkommen til en hyggelig beagleprat på Gullknapp🙂

Vår egen Enja

Enya er en tispevalp fra Bellas siste valpekull som vi har bestemt oss for å beholde selv. Alle tispevalpene var like fine, så det var vanskelig å velge, men Enya dårer oss alle.
Hun får et eget fotoalbum under denne siden.

Enya er i full gang med sin rabies vaksine. Berit håper å kunne ta henne med til Danmark på utstilling sommeren 2011.
Ellers så kan hun sitt, ligg, gi labb og rulle rundt. Vi håper å kunne delta på dressurkurs våren 2011.

05.og 07 feb.2011 Enya har vært med på valpedressurkurset sammen med 4 andre valper fra kullet.
07 feb.2011. I dag har Enya og Berit hatt sin første tur på skogen etter harespor. Nesa i bakken, halen i været, masse godlukt i nesa. Hun var godt ute av synsvidde før hun styrtet tilbake for å se om Berit satt der fremdeles. Noe Berit selvfølgelig gjorde....😉

17.05.2011. Nå har omsider nye bilder av Enya blitt lagt ut.
Enya har deltatt på dressurkurs i vår, blodsportrening er i full gang, løpetiden startet så smått 11 mai, og Enya har begynt å sove i hundegården på natten.....🤔 Hun oppfører seg eksemplarisk i gården, fram til nå - bank i bordet🤔, og bjeffer ikke engang når vi griller og er 1 m unna!!!!
Og så venter vi spent på å ta rabies blodprøve, er det nok antistoff til at hun kan bli med til Danmark???
Vi håper å kunne prøve oss på danske sporprøver i sommer med Bella og Enya. Kjempespennende🙂


20.06.2011
Omsider har matmor oppdaget stavefeil i Enya`s stamtavle. Der staves navnet Enja, ja ja, det uttales jo likt da.
Enja og Ella har vært på utstilling i Hægebostad, Vest Agder, 9 mnd og 4 dg gamle. Under treningen like før vår tid i ringen så gikk begge to veldig bra. Ella gikk flott i ringen med Aina Nusser som handler. Enja gikk med nesen i bakken og viste seg ikke bra frem. Ella fikk Very Good, og oppdretteren er jo kjempefornøyd. Enja fikk Good, med nesa i bakken og ikke fin gange i ringen, men det positive er jo at hun ikke hoppet som en kenguru - hun tror hun er minst 50% kenguru mesteparten av tiden.
Vi hadde en sliten hund på lørdagsettermiddagen, fredag kveld fra ca kl.18.00 var hun i vilter lek med Ella som var på overnattingsbesøk. Lørdag kveld lå hun strøken i stua, men søndag morgen måtte hun tidlig opp og gå blodsporprøve kl.08.00 i regnvær. Hun slet seg igjennom sporet, forstyrret av dommer, dommerelev og matmor bak i sporet, Olav var hundefører. Langt om lenge fant hun sporslutt og reddet i land en 2.premie🙂på en for henne dårlig dag. Søndagen var hun svært rolig, lekte med Bella som var inne noen timer, og mandag var hun svært dorsk. Det har gått et lys opp for matmor.Fredag kveld ble hun dusjet og stelt, og så gav jeg henne dråper i pelsen mot flått. På bruksanvisningen sto det at de kunne reagere med tretthet!! Altså, det er ikke å anbefale å dryppe hunden like før den skal prestere!!!
I løpet av noen dager har vi sikkert den spretne ugangskråka tilbake i god gammel form.

Sommeren 2011 for Enja

Enja hadde sin reaksjon på flått dråpene i gode 2 uker. Hun var slapp og dorsk, men lekte med de andre hundene.
Vi har vært i harehegn med henne 2 ganger i juli. Hun er interesert, men fant ikke noen hare, det gjorde heller ikke Olav når han gikk rundt og leitet etter haren.
Vi har gått det første trenings fersksporet med Enja, du verden så ivrig!! Vi gikk ut etter kl.22 på kvelden etter en bukk som Berit fikk øye på under lufteturen. Hun var supervarm og stresset når vi kom hjem, peste veldig. Matmor fant det lurest å spyle labber og brystkasse med kaldt vann, også med tanke på at hun akkurat hadde vært syk.
Rabies blodprøven kom tilbake, også Enja har nok antistoff, så nå skal Bella og Enja delta på dansk sporprøve. Kjempespennende!! Vi er spent på hvordan det blir å være på tur i Danmark med de to beagalejentene våre.

Schweiss prøve i Danmark

Enja har deltatt på Dansk Beagleklubbs Very Special Show, VSS, en ukes ferie med beagle i Danmark med mange aktiviteter.
Enja deltok på schweiss prøven 19 juli sammen med Bella og 14 andre danske hunder. Våre hunder gikk 3t/400m spor.
Olav gikk med Enja og fant sporslutt etter 15 minutter, i sporslutten lå et skrog av ståltråd med viltskinn rundt - veldig livaktig. Tilbake til oss andre kom en dypt imponert stifinner og dommer, dommeren ventet med uttalelsene til premieutdeling kl 1530. Stifinneren hadde aldri sett noe liknende, sa han.
På premieutdelingen ble premieringer lest opp og da kunne dommeren uttale seg: Jeg har aldri sett en slik ekvipasje! Føreren sa søk til hunden, og deretter så han ikke på hunden, han fulgte bare etter hunden og så på bakken og kontrollerte sportegn!! En fantastisk ekvipasje! 50 poeng av 50 mulige og tidenes yngste prøvevinner av Etienne`s vandrepokal. Enja var 10 mnd og 5 dager!😀😀

Nå kan vi melde henne på neste prøve som er 20t/400m, denne er med sporoppsøk 20x20 m (kassen), en videregang på 20 m i sporet, 2 vinkler, og sårleie i sporet samt ved sporslutt. I Danmark bruker de en annen sporslutt enn hos oss, enten en klov med mye løst skinn eller et skrog av ståltråd med viltskinn festet rundt, meget livaktig! Det brukes også kun 2,5 dl viltblod, uansett sporets lengde, tenk da på neste spor som er 20t/1000m!!😲😮 For å delta på 20t/400m må hunden være 10 mnd, 20t/1000m må hunden være fylt 2 år.
Det er gøy å prøve noe nytt!

Enja på Blodsporprøver

Enja har vært på blodsporprøve i Vestfold Harehundklubb idag, 30.juli. Det var godt og varmt vær, og solen skinte fra skyfri himmel.
Enja ogjeg skulle gå med Bjørn Myrholmen, som ekvipasje nr 3.
Enja tok ikke sporstarten veldig bra, gikk litt ut til siden, så jeg tok henne tilbake til start etter 4 meter.
Deretter gikk det bedre, vi jobbet oss gjennom rådyrspor og litt senere harefot, og etter vinkelen ble det oppdaget syklister på veien 50 m under oss, jobbet oss videre på sporet og fant sporslutt etter 15 minutter.
Kritikken sier: Sporstart godt, Tempo, tapsarbeid, konsentrasjon og vilje, arbeidsmåte og helhetsinntrykk Meget Godt. Dommeren kommenterer: Et meget godt sporarbeide. En dyktig fører som leste sin hund meget bra.
1.premie 😀😀
Fornøyd matmor fant ut at det lønner seg å stå opp kl 5 og kjøre 2,5t for å gå en prøve! Men du verden så trøtt etterpå, køkjøring i 27 grader er slitsomt, selv om bilen har aircondition😲🙂

Enja på blodsporprøve på Assev

Gulljenta vår, Enja, har deltatt på ordinær blodspor prøve i Aust Agder Dahcshundklubb på Assev i Arendal kommune.
Det var 21 deltagende hunder på prøven, og felles for nesten alle ekvipasjene - var at de slet med mye vilt i terrenget. Mange gikk dessverre ut av sporet pga av dette.
Enja var dog den eneste der vilt ble hørt i flukt fra sporet, Enja taklet dette, og Olav satte henne på sporet igjen. Hun fullførte sporet. Om Olav hadde hatt tid til å lufte henne mer før sporstart, så hadde hun muligens nådd enda lenger opp i konkuransen..... Les videre: Prøvekritikken sier:
Kontakt med vilt? Ja
Sporstart: Meget godt, Tempo: Meget godt, Tapsarbeid: Utmerket, Konsentrasjon og vilje: Utmerket, Arbeidsmåte: Utmerket, Helhetsinntrykk: Utmerket.
Dommers kommentar:
En utmerket ekvipasje som idag også kunnet "ha startet på drevprøve" - i den forstand at vilt ble en utfordring! Dette klarte en rutinert fører å håndtere. Utmerket ekvipasje!
Resultat: 1 premie med Hederspremie, prøvens 3.beste hund.
Hadde hun vært litt roligere i sporstarten og litt roligere i tempo, så hadde hun gått til topps ifølge andre dommere......😀 Vi er kjempefornøyd med beaglejenta vår, hun er verdens koseligste unghund, kosete og kontaktsøkene, og litt lydig innimellom😀Nå skal hun være med til Elverum.

Der skal hun møte kullsøster E-Kaisa for første gang siden desember. Vi gleder oss kjempemasse, og matmor må få fart i utstillingstreningen😎 der er Berit slapp for tiden

Elverum

Enja har vært på utstilling i Elverum 13.08.2011, hun fikk Good igjen.
Resultatet på MLS gentesten kom samme helgen, Enja er bærer av genet N/MLS.
Det betyr at om hun skal brukes i avl, så må hun parres med en hannhund som er testet fri N/N.

Utstilling i Rogaland

Enja og Bella har deltatt på NKK utstilling i Rogaland.
Omsider fikk Enja Very Good!! Hun er fremdeles ikke flink til å gå i ringen, altfor ivrig, spretten og spenstig (les hopper HØYT).
Dagene før vi reiste trente jeg intenst (altså 10 min om dagen), og var litt overgitt over hennes padlende gange de gangene hun var litt oppmerksom på meg, men så at hun gikk greit noen steg innimellom.
Det kom da også igjen i kritikken, "hun har sitt eget tempo", tror jeg vi kunne oversette en setning med. Her var det tysk dommer og engelsk kritikk. Jeg skal trene henne endel på dette i høst, og bruke klikkeren litt på det å gå pent og stå pent.
I dag, søndag, har jeg kommet fram til at dobbelt utstilling, altså 2 dager på rad, må være det perfekte for Enja, for i dag har hun vært ROLIG!!
Hun pleier å være rolig på formiddagen, for så å ta noe av og være ganske vill og leken (rampete) på ettermiddag og kveld.

Jaktmessig så er hun svært interesert i spor, har hatt en tur etter rådyr, og er ivrig på spor etter hare, men har ikke fått haren på beina på egenhånd enda. Det kommer nok, når matmor tar henne med ut tidlig nok på morgenen.

21.09.2011
Idag var matmor tidlig oppe og dømte ferskspor, for så å gå hjem og hente Enja, stolsekk med kaffe og niste, og ut i sola på tur. Mye spor, mye moro, litt mer villig til å gå ut fra matmor, og PLUTSELIG EN LOS!!😀😀 Den ble bare på 10 min, og hun jobbet godt med å finne pusen igjen. I kveld ligger det en trøtt beaglejente på madrassen sin i stua, en veldig rolig frøken.

12.10.2011
Enja og Berit reiste til NKK utstilling på Hamar 8 oktober. Her var det dommer Harald Aune som dømte, og det var 2 dommerelever tilstede i ringen. Enja har fremdeles sitt eget tempo,  klikkertrening har vært i bruk for å få henne til å stå pent, men det å holde halen kunne jeg bare glemme. Så hun ble fremvist med å gå i godt tempo og stå kommando der fører sto foran Enjas hode...
Kritikken sa: Tispe av meget god type, hode godt skåret, kunne hatt bedre underkjeve. Akseptabel overlinje, god underlinje, ordinære vinkler rundt om, gode poter, korrekt bitt, ok gemytt, god pelskvalitet, bra bevegelser.
Excellent!😀😀
Du verden, jeg var så lykkelig!! Fornøyd!! Den satt langt inne, den der. Jeg visste at hun var fin nok, men en så livlig hund må modne mye og ha inne noen treningstimer, samt ha en god dag for å vise seg fint frem.
Jeg har også et kamera fullt opp med bilder av Enja, som blir lagt inn denne uken.Hun har bl.a vært Hildes pasientvenn da Hilde var syk, samt at Enja`s spesielle sittestilling på Hildes fang er grundig dokumentert. 
Enja er nå en rolig innehund, som koser seg og sover mesteparten av formiddagen når vi ikke er på skauen. På kvelden får hun noen kick, så da får hun endel av maten sin i en forball som hun må trille på for å få mat ut av, samt en leke som hun løper og henter når vi kaster den. Da er hun rolig resten av kvelden.😉

Ferskspor prøve

😀 😀 🤩
20.10.2011
Skjønne Enja har gått fersksporprøve i dag med Olav og meg som førere.
Jeg var så heldig at jeg så et enslig rådyr krysse veien i dag. Da ringte jeg dommeren og avtalte å møtes på plassen. Olav kom seg hjem fra jobb, og han startet med Enja i sporsele og langline. Jeg og dommeren gikk bak og kontrollerte sporene. Hun sporet kjempebra🤭, men vi stusset litt for rådyret hadde spasert rolig på gjengrodde traktorsleper og godt opptråkkede dyretråkk. Etter en god halvtimes sporing ble Olav stoppet, og det var min tur til å være hundefører.
Selvfølgelig var rådyret da ferdig med spaserturen, og det var tid for beiting og klatring,avbrutt av noen korte promenader på dyretråkk!!😮 Gjett om Berit da var noe varm i toppen😮når Enja begynte å krysse mellom einerbusker osv. Det eneste som manglet nå, var at jenta fant harefot!! Men heldigvis, klauvavtrykket etter rådyret var der fremdeles😀, etter 30 min vellykket sporing ble vi bedt om å stanse, vi var ferdige og godkjent!
Nå skal dommeren få tygge litt på bedømmelsen, han var ikke sikker på hvor på toppen av poeng skalaen han skulle plassere ekvipasjene, sa han😀😉, MEN VI ER GODKJENT🙂🙂
Ikke verst av jenta vår som er 13 mnd og 6 dager gammel, og godkjent ettersøkshund med 2 førere!

Velkommen til hjemmesiden vår

Enja var påmeldt til sporprøve 28 april hos Aust Agder Dachshundklubb på Assev. Egentlig ville jeg at Olav skulle ha gått med henne, men han var opptatt. Fører ble Berit.
Vi startet sporet meget bra, men holdt nok litt høyt tempo. Ca halvveis i sporet var det lagt vinkel med opphold i blodet 2 meter unna en rådyrseng. Da ble frøkna veldig opptatt av rådyrlukta og hun slet med å finne sporet igjen. Hun fant omsider sporet igjen, men gikk ut på rådyrspor etter noen meter. Da forsvant piffen, og vi avsluttet prøven. Vi gikk sporet til endes med sporleggeren og da var det tydelig mer interesant med all rådyrlukten i sporet. Det var virkelig tett med rådyrspor her i dette sporet, og groper temmelig så tett. I tillegg kunne ikke sporleggeren huske at hunder hadde klart dette sporet med annet enn 2.premie. Så da er det bare å prøve igjen en annen gang, denne lørdagen var kun en god trening 🙂

Det har gått laaang tid siden siste oppdatering.

Enja, en kosebeagle, som også skal være jaktbeagle!! Vi skriver nå 27.desember 2013. 
2013 begynte bra, prøveresultatene var topp, og Enja stortrivdes med å være med på prøver og turer med Bella. 
I juni gikk turen til Sverige og sporprøve, Enja vant hele prøven og fikk 1.premie med HP. Bella fikk også 1.premie og turen gikk hjem med 2 Svenske viltspårchampioner, Bella oppnådde Nordisk Viltsporchampionat!!
Lykken snudde og Bella ble syk og døde.
Enja var også preget av dette, og hun var med på sin første ferie uke uten Bella på Bornholm. Matmor var preget av tapet, men staheten slo inn og jeg bestemte meg for at Enja skulle klare sitt danske sporchampionat i høst. Hun hadde allerede sine 2 første godkjente prøver i Danmark og manglet bare 1.premie 1000m/20timer sporet i Danmark. Det ble meldt på 3 prøver på høsten i Danmark og omsider klarte hun sporet i dansk vilttett terreng, sporet var lagt med færtssko. Gleden var stor når hun gikk et perfekt spor og vi fant skinnet. Enja ble DKSCH, N VCH og SE VCH og kunne få tittelen Nordisk Viltspor Champion !! 😀 😀 😀

I august fikk min søster kreftdiagnose, og fra september ble det få turer på skogen og en periode var alle mine våkne og sovende timer tilegnet UNNI.
Hun døde 18 oktober, kun 52 år. Tiden etterpå var slitsom, og det ble kun få turer på skogen med Enja. Siden jeg trengte mye søvn ble det til at de turene vi fikk ble godt utpå formiddagen.

Men desember ble avsluttet med 3 rådyr fall for Enja, så noen fall ble det jo.
Nå får vi håpe januar og februar gir oss noen gode dager, med greit føre for Enja og haren.
Slippene begrenses noe nå når det plutselig er mye ulv i terrengene som Olav disponerer. Foreløpig regner jeg hjemmeterrenget vårt for forholdsvis ulvefritt, så nå er det bare å krysse fingre og tær og alt vi har for at de holder seg unna.

Året 2014 må bli et bedre år for oss enn slutten av 2013 ble!!

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

14.05 | 21:18

hei. Vi er på utkikk etter en beagle valp, til familiehund og turvenn. Har dere valper på gang? Mvh Gry Hansen

...
03.08 | 23:40

Fejl www.Nuser.me

...
03.08 | 23:37

Fin hjemmeside😃😃 min hedder Stephen-beagle.dk eller www.Nyder.dk

...
26.02 | 19:35

Ser fram til att dette går etter plan, og jeg får overta en bamse fra dette kullet, den skal gjøre skogene utrygge i Hattfjelldal og Byneset.
VI GLÆR OSS

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE