Livet med hund

Bella på åpen jaktprøve

Vi reiste på harejakt en helg i januar, Bella, Kim Jørgen og Berit. Bella søkte bra ut og sa klart ifra at her luktet det godt. Jeg pleier å sette meg her, sa jeg og vi satte oss ned. Etter en ring i terrenget kom haren, og Kim Jørgen skjøt sin første hare, på sin første rene harejakt, og det var også Bellas første hare.

Det var kommet noe snø, men ble mye mer i slutten av uken!! Jeg slang meg på telfonen til harehundklubben og meldte på åpen prøve. Knut Torleif Risholdt stilte opp på avtalt dag og ut gikk vi, Berit, Kim Jørgen og Knut Torleif med Bella. I terrenget vårt visste jeg om flere harer. Det hadde snødd litt hver dag de siste dagene, men det hadde vært opphold siden midnatt, og vi hadde godt håp om å finne spor.

Den første plassen fant vi ikke spor, ikke den neste heller. Den tredje plassen fant vi spor fra forrige natten, men det lå godt med nysnø i dem. Hun jobbet lenge med dem, men fant ikke ut av det. Vi gikk mot fjerde plassen og da fant hun spor like før jeg mente vi var framme, siden hun gikk i sporet så var vi ikke sikre på hva det var. 3 minutter etter var vi sikre, da kom beskriket, og losen gikk. Den snille harepusen hadde også hoppet ut i slepa der vi skulle gå opp og satt fra seg flotte rene haresporKul

Denne haren var ikke snill, den stakk og stakk og hun fikk gjentak hver gang. Han ble mer og mer utspekulert og hun fikk et lengre tap, men fikk gjentak og klarte å få 60 min lostid!! Det holdt til 2.pr hare på godjenta, og dermed blir hun NUCH NVCH Hesjaflaat`s Bella.

Dette har vi jobbet lenge og hardt for, og hun fortjener det så absolutt!

Nå håper jeg hun kan få en sjanse til i år, om det bare slutter å snø. En 1.pr hare vil utløse både norsk og svensk jaktchampionat, og det håper jeg hun kan få til!

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

14.05 | 21:18

hei. Vi er på utkikk etter en beagle valp, til familiehund og turvenn. Har dere valper på gang? Mvh Gry Hansen

...
03.08 | 23:40

Fejl www.Nuser.me

...
03.08 | 23:37

Fin hjemmeside😃😃 min hedder Stephen-beagle.dk eller www.Nyder.dk

...
26.02 | 19:35

Ser fram til att dette går etter plan, og jeg får overta en bamse fra dette kullet, den skal gjøre skogene utrygge i Hattfjelldal og Byneset.
VI GLÆR OSS

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE