Livet med hund

Sporprøve i Danmark igjen!!

Det skulle være sporseminar i den danske beagleklubben, og det ville jeg gjerne være med på. De åpnet også for å ha sporprøve samme weekend, så Enja og Bella ble meldt på. Vi kunne ikke trene noe særlig hjemme, for snøen lå dyp i skogen. Enja fikk 2 korte treningsspor, Bella fikk ingen. Fredag på seminaret fikk Bella et treningsspor på 800 m, 3x 20m tilbakegang, sårleier, og en snegle med 1 ring, gikk sporet bra og fant sporslutt. Enja fikk et treningsspor på 20t/ 300m med 1 x 20m tilbakegang og gikk det perfekt.

Lørdag skulle Enja være første ekvipasje ut. Perfekt sporstart, perfekt spor de første 200m, så fikk hun færten av vilt. Vi slet oss videre i sporet, turgåere ble observert av Enja, det luktet fremdeles vilt, så etter ytterligere 300 m forsvant interessen for sporet hos Enja. Vi ga oss der, og det ble selvfølgelig 0. Jeg er alikevel veldig fornøyd, hun er interesert i vilt - og hun skal være jakthund - og når neste ekvipasje gikk nabosporet ble det observert 12 dåhjort!!!!!!, da er det helt greit å gå til 0 premiering!!

Bella var nr 3 til å gå spor. Perfekt sporstart, kuttet tilbakegangen som om det kun var en vinkel, gikk flott igjennom plantefelt, fant harespor men jobbet seg tilbake til sporet etter ordre fra meg, utredet flott et område med mye feiemerker, beiteområde i vannkanten, fant seg i at jeg dro henne av sporet da jeg trodde hun fulgte en sti, fant sporet igjen og jeg fulgte på, utredet turgåere som hadde vandret i sporet og fant sporslutt etter 1 time. 

Husket jeg å nevne at det er stor vilttetthet der?? :) Bella var heldig, ingen dyr veldig nærme henne. Dommer var Brian Seitzberg.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

14.05 | 21:18

hei. Vi er på utkikk etter en beagle valp, til familiehund og turvenn. Har dere valper på gang? Mvh Gry Hansen

...
03.08 | 23:40

Fejl www.Nuser.me

...
03.08 | 23:37

Fin hjemmeside😃😃 min hedder Stephen-beagle.dk eller www.Nyder.dk

...
26.02 | 19:35

Ser fram til att dette går etter plan, og jeg får overta en bamse fra dette kullet, den skal gjøre skogene utrygge i Hattfjelldal og Byneset.
VI GLÆR OSS

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE