Livet med hund

2013 begynte så bra, men endte opp som sorgens år for ma...

8 juni ble begge beaglejentene mine SE VCH, og Enja ble prøvevinner!

Jeg var så fornøyd når jeg reiste hjem fra Sverige med dem.

20 juni ble så Bella brått syk og måtte avlives. Det var for meg en forferdelig opplevelse, og tanken var der på at jeg ikke orket å ha flere hunder, for det er så vondt å miste dem så brått. Obduksjonen viste så at at hun hadde betennelse i milten, leveren og tykktarmen. Min teori er at kreften som hun tidligere hadde hatt utvendig på halsen, kanskje kom igjen innvendig i øvre del av brystet - for der ble det ikke åpnet under undersøkelsen av hennes døde kropp.

Min tanke var da at dette året ikke kunne bli verre!!

Sommeren gikk og vi reiste som planlagt til Bornholm med Enja. Schweiss prøven der gikk ikke, for da gikk hun ut på vilt. Men jeg var sta og meldte på flere prøver i danmark i august.

Omsider gikk det bra på en prøve og Enja gikk til 1.premie på dansk spor 20t/1000m. Endelig kunne også Enja få tittelen Nord VCH, nordisk viltsporchampion.

Men da hadde min søster Unni fått kreft diagnose igjen. Hun hadde overlevd benmargskreft i bekkenbenet for 12 år siden. Nå kom det en helt ny krefttype i kjeven, og vokste ned i halsen. Kjeven låste seg etter en stund, det var smertefullt både innvendig og utvendig. 2 september reiste hun inn til radiumhospitalet sammen med søster Ellen, og uken etter ble jeg med inn til Oslo. Der fikk vi beskjed at stråling ikke lot seg gjennomføre og hun ble sendt til sykehuset i Kristiansand, deretter Arendal, så til sykehjem i Froland. Hun ønsket at jeg skulle være der om nettene etterhvert, så jeg sov hos henne der og etterpå også på sykehuset. På sykehuset var vi noen hos henne hele tiden, jeg lovte henne at hun ikke skulle være alene, søstrene Grethe, Ellen og jeg byttet på å være hos henne. 18 oktober døde hun.

Så joda, 2013 kunne bli verre etter opplevelsen i juni.

Så bestemte Olav seg for at han skulle ha ny beagle valp etter Lissy. Jeg  skulle være jordmor ved fødselen. Når så Lissy fikk to dødfødte valper like før jul, og eierne måtte trøste sin valpeløse tispe med melk i jura osv, nei da syntes jeg 2013 var et grusomt år.

Nå er det bare å blage over til 2014, nytt år nye muligheter......

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

14.05 | 21:18

hei. Vi er på utkikk etter en beagle valp, til familiehund og turvenn. Har dere valper på gang? Mvh Gry Hansen

...
03.08 | 23:40

Fejl www.Nuser.me

...
03.08 | 23:37

Fin hjemmeside😃😃 min hedder Stephen-beagle.dk eller www.Nyder.dk

...
26.02 | 19:35

Ser fram til att dette går etter plan, og jeg får overta en bamse fra dette kullet, den skal gjøre skogene utrygge i Hattfjelldal og Byneset.
VI GLÆR OSS

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE