Livet med hund

Drektighet er slitsomt

Enja er konstatert drektig med 4-5 valper. Hun er kommet til dag 46 av 63 drektighetsdøgn, som er normalen. Bella fødte på dag 63 på sine 2 første kull og dag 57 (tror jeg det var) på kull 3.

Så nå får vi se hvordan det går videre med Enja. Alt er uansett nogenlunde klargjort, så det er ikke noe stress.

Bortsett da, fra at Enja som de fleste gravide mennesker kjenner seg igjen på har økt matlyst, på alle de tinga som Enja egentlig ikke skal ha!! DVS egentlig all menneskemat som serveres i husetVinker. Hennes matmengde er økt med de foreskrevne ca 50%, og hun får også mer de dagene hun virker spesielt sulten. Vi er iferd med å gå over til valpefor, som gir bedre næring for henne de 2 siste ukene av drektigheten.

Og så har vi det problemet med drektighet og blære da.... Oftere ut å tisse, og dette blir vanskeliggjort av at Enja er bortskjemt, og har dressert matmor til å gi belønning for å gå ut!! Når matmor prøver å snu trenden, så er selvfølgelig HEVNEN å tisse bitte litt foran døra{#smileys123.tonqueout}...Men joda, Enja har blitt bedre, og forstår nå at det vanker godbit for å gå ut å tisse.

Valpekassa ble idag vasket, og skal bæres inn på kjøkkenet. Der kommer det så en madrass med gummilaken, ørten pledd osv slik at Enja kan bygge sitt eget rede i de neste 14 dagene. Den kommer garantert til å bli ominnredet mange ganger i tiden fremover. Det er tidlig å sette inn kassa, men planen er å la Enja få slippe å ligge i buret når jeg må reise en tur på dagtid fremover. Der er det gulvbelegg, og om hun ikke skulle klare å holde seg, så er det ikke verdens undergang. (ja ja, prøv selv å ha x antall valper som ligger og sparker i blæra di!!) Kul

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

14.05 | 21:18

hei. Vi er på utkikk etter en beagle valp, til familiehund og turvenn. Har dere valper på gang? Mvh Gry Hansen

...
03.08 | 23:40

Fejl www.Nuser.me

...
03.08 | 23:37

Fin hjemmeside😃😃 min hedder Stephen-beagle.dk eller www.Nyder.dk

...
26.02 | 19:35

Ser fram til att dette går etter plan, og jeg får overta en bamse fra dette kullet, den skal gjøre skogene utrygge i Hattfjelldal og Byneset.
VI GLÆR OSS

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE