Livet med hund

Omsider nytt blogginnlegg 2016

Etter Enjas valpekull i 2014 har det ikke vært oppdateringer på hjemmesiden. Alle oppdateringer om det flotte F-kullet har vært på facebook. 

Nå er det nytt kull på gang, forhåpentligvis. Det ble kun en parring, etter veeeldig lang løpetid på Enja. Parringen skjedde 2 februar om morgenen. Etter det så ville hun ikke stå stille, og da fikk det bli slik da.

Etter torsdag 4 februar måtte Enja finne seg i å stå i gården, slik at unge Diesel fikk lov å komme inn igjen etter en lang forvisning til hundegården når Enja burde ha vært på topp.

16 februar: Enja kom inn igjen fra hundegården 13 februar. Det var stor stas for både Enja og Diesel. Plutselig på formiddagen kikket jeg på henne og så at hun hadde fått litt struttepupper. Når jeg kikket i notatene fra 14 kullet, hadde jeg notert det på akkurat samme dag etter parring.

Det kan være et godt tegn Kul

Nå er det bestilt time til ultralyd, jeg valgte å drøye timen noen dager etter 21.dagen, så i månedskiftet kommer det en ny oppdatering på resultatet.

Nå skal jeg starte målingene av bryst - mage - midje mål igjen. Jeg tror kanskje hun er noe større i utgangspunktet nå enn i 2014, for jeg synes hun har spist seg opp i vinter. Vi får se hva målingene sier.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

14.05 | 21:18

hei. Vi er på utkikk etter en beagle valp, til familiehund og turvenn. Har dere valper på gang? Mvh Gry Hansen

...
03.08 | 23:40

Fejl www.Nuser.me

...
03.08 | 23:37

Fin hjemmeside😃😃 min hedder Stephen-beagle.dk eller www.Nyder.dk

...
26.02 | 19:35

Ser fram til att dette går etter plan, og jeg får overta en bamse fra dette kullet, den skal gjøre skogene utrygge i Hattfjelldal og Byneset.
VI GLÆR OSS

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE