Livet med hund

Ultralyd viser valper

26 februar, på dag 24 i drektigheten, ble det tatt ultralyd på Enja. Der var det lett å se små perler, nåja 2 x 2 cm ca, forklarte vel dyrlegen , og vi så 5 slike!! 

Så, om alt går som det skal, så blir det minst 5 valper, kanskje fler, sånn ca 6 mars.

Nå var matmor 99,9 % sikker på at Enja var drektig. Pattene forandret seg, sto litt mer ut på sidene, og Enja forandret seg. Stor matlyst har hun fra før, nå er den mer manisk! Og så må hun ofte ut, mye oftere enn vanlig. Og hun la seg faktisk plutselig litt ut, eller ned ;) dvs at underlinjen seg litt ned fra den ene dagen til den andre.

Så kommer nok spørsmålet: Var det unødvendig å ta ultralyd? Det kommer an på om du spør matmor eller noen andre Smiler stortRødmer

Matmor får et anslag på hvor mange som er der, og litt ro i sjelen. Enja måtte bare stå på benken og bli kost med en kald gele på magen, hverken ubehagelig eller stressende, dessuten så fikk hun noen godiser som belønning.

Og så forsvant det litt penger ut i den store (hunde)sluken. Men jeg har jo ikke hund for å bli rik....

Det viktigste er at de som står på valpelisten får visshet om at det kommer valper. Det er en spennende periode å gå å vente på om det blir valp på dem, nå kan de ihvertfall glede seg til april Smiler

Bamse som skal bli pappa var representert på ultralyden med sin eier Aina Åsen med barna Tobias og Thea. De var minst like lettet som meg.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Åge Mathias Skogstad | Svar 26.02.2016 19:35

Ser fram til att dette går etter plan, og jeg får overta en bamse fra dette kullet, den skal gjøre skogene utrygge i Hattfjelldal og Byneset.
VI GLÆR OSS

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

14.05 | 21:18

hei. Vi er på utkikk etter en beagle valp, til familiehund og turvenn. Har dere valper på gang? Mvh Gry Hansen

...
03.08 | 23:40

Fejl www.Nuser.me

...
03.08 | 23:37

Fin hjemmeside😃😃 min hedder Stephen-beagle.dk eller www.Nyder.dk

...
26.02 | 19:35

Ser fram til att dette går etter plan, og jeg får overta en bamse fra dette kullet, den skal gjøre skogene utrygge i Hattfjelldal og Byneset.
VI GLÆR OSS

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE