Livet med hund

Årets første jaktprøve overstått!

Værmeldingen før avreise til Harestua så bra ut. Opphold om natta og regn fra etter kl.12 lørdag, det hadde gått fint. Men værmeldingen slo atter en gang FEIL!!!Gråter

Natt til lørdag kom regnet. Mye og hardt slo det mot bakken, som om værgudene helte ut bøtter og tønner...... Det sluttet ca 04.30 og klokken 5!!!!Villmåtte vi stå opp. Lufte hunder, spise frokost, lage niste, og reise kl.06,15. Hundene skulle slippes 07.30.

Bella fant litt lukt med en gang vi startet på veien opp i terrenget. Kanskje var det der vi burde ha latt henne jobbe?? Men det var faretruende nærme et gjerde som delte terrenget i to, og Bella er ikke vant til sauegjerder... Vi gikk lengre opp, og hun fant et sted som luktet godt, og så var det slutt på den lukta.... Så gikk vi ned under gjerdet og der fant hun lukt igjen, men enda en gang var det bom stopp. Rundt klokken ett mente dommeren at det ikke var håp om å finne noe mer og vi reiste hjem.

21 deltagende hunder og 3 hunder klarte å samle premielos. 1 av dem fikk 1.premie, de andre 2 fikk 2 og 3 premie, og noen få til samlet noen losminutter. Alle som fikk dyr på beina fikk dem ut etter klokken ett!!

BRN hadde satt opp en pokal til beste beagle. Julianne Olsen deltok med Faruks Gabriella og jeg med Bella. Bella fikk 11 poeng, og var dermed 3 poeng bedre enn Gabriella, og fikk med seg pokalen hjem.

Neste Damekampen prøve er 28 september 2013, alle damer med beagle må sette av denne dagen til å delta på prøven. Kjempemoro!!!

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

14.05 | 21:18

hei. Vi er på utkikk etter en beagle valp, til familiehund og turvenn. Har dere valper på gang? Mvh Gry Hansen

...
03.08 | 23:40

Fejl www.Nuser.me

...
03.08 | 23:37

Fin hjemmeside😃😃 min hedder Stephen-beagle.dk eller www.Nyder.dk

...
26.02 | 19:35

Ser fram til att dette går etter plan, og jeg får overta en bamse fra dette kullet, den skal gjøre skogene utrygge i Hattfjelldal og Byneset.
VI GLÆR OSS

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE